Как да се справите с неприятните миризми у дома? ProbioAction.bg

0

Как да се справите с неприятните миризми у дома? ProbioAction.bg

Живеете в малък апартамент и имате проблем с вентилацията и проветряването на стаите? Имате чувството, че съседите Ви готвят във Вашата кухня? Не можете да се отървете от неприятните миризми, колкото и каквито и да е  ароматизатори да използвате?

Открийте най-доброто решение за Вашите проблеми и създайте здравословен климат във всяка стая с нашия партньор – ProbioAction.bg.

Пробиотичните препарати на Probioаction.bg са дело на „Перилис Трейдинг“ ООД – българска фирма, която има дългогодишен опит и традиции в производството на почистващи препарати.

За справяне с неприятните миризми, те Ви препоръчват:

Как да се справите с неприятните миризми у дома?

– Установете източника на миризмата – някои миризми са особено лесни за разпознаване – цигарен дим, парфюми, изпарения от храна. Докато други са по-трудни за разпознаване. Затова е важно да установите какъв е проблемът, преди да започнете да го замаскирате с ароматизатори.

Например, ако в дома Ви има висока влажност, неприятните миризми може да са резултат от появата на мухъл или плесен.

– НЕ се доверявайте на обикновените аромитизатори. Обърнете внимание, че в състава им присъстват не само химикали и фосфати, но и множество алергени.

– Заложете на ROOM Probiotic PREMIUM.Той е разработен на базата на полезни бактерии, които подпомагат разграждането на неприятните миризми.

В ROOM Probiotic PREMIUM. НЕ се съдържат фосфати, алергени и агресивни химични вещества.

Научете повече за пробиотичните продукти на ProbioAction.bg в техния сайт или се свържете с тях на телефон: 0878 608 686.

Leave us a comment